top
Novosti Multimedija serijal “Tutorijali”

serijal “Tutorijali”

Tutorial: Kako svirati pjesme koje izvodimo na susretima?

Pjesme slavljeničke službe naše molitvene zajednice omiljene su među mladima i širom publikom. Nerijetko dobivamo upite za akorde, notne zapise i savjete kako pojedine pjesme izvoditi pa čak i molbe za formaciju bendova. Kako bi odgovorili na te potrebe, članovi slavljeničke službe objavili su besplatnu BP pjesmaricu o kojoj više možete saznati ovdje (link na članak) te niz tutorial videa objavljenih na YouTube kanalu zajednice.

U spomenutim videima voditelj slavljeničke službe, Petar Buljan, na akustičnoj gitari pokazuje kako na pojednostavljen način izvoditi pjesme poput “Nek pada”, “Jerihonske zidine”, “Dubine”, “Snagom Tvog Imena”, “Slavu Mu dajmo”, “Ime Ti je Sveti”, “Gospode, trebam Te” i druge pjesme. Ukupno je objavljeno petnaest videa.

Serijal sadrži uvodni video u kojem Petar objašnjava ideju samog projekta, a u prvom dijelu svakog pojedinačnog tutorial videa iznesene su neke zanimljivosti o toj pjesmi. Uz to, u tutorial videima možete pronaći i liturgijske savjete kako biste znali koja je pjesma prigodna za koji dio slavlja svete mise, a koja je možda namijenjena za izvođenje na duhovnim obnovama, klanjanju ili molitvenom susretu.

Nadamo se da će vam ovaj projekt pomoći u službi koju imate u vašoj župi, zboru ili zajednici. Cijeli set tutorial videa možete pronaći na našem YouTube kanalu klikom na link, a uvodni video pogledajte u nastavku.

Instagram
Where to find us

Chapel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit sed do eiusmod tempor incididunt.
1€ = 7.53450 kn