top
Novosti Evangelizacija U Tvom domu: Velika duhovna obnova u Puli
U Tvom domu: Velika duhovna obnova u Puli

U Tvom domu: Velika duhovna obnova u Puli

Iza nas je jedna predivna subota provedena u Puli gdje smo održali prvu veliku duhovnu obnovu za mlade „U Tvom domu“. U samostanu sv. Franje s tristotinjak okupljenih uronili smo u jednu od najljepših poruka Svetoga pisma, a ta je da je Bog naš Otac, da smo mi njegova ljubljena djeca i da možemo imati svakodnevni odnos s Njim.

Duhovna je obnova započela u 16 sati slavljenjem, nakon kojega su voditelj naše zajednice Maroje Burum i naš stariji član Matej Živković održali dva nagovora prožeta molitvom. Bilo je predivno vidjeti ljude dirnute Božjom prisutnošću i ljubavlju. Iako je u crkvi bilo hladno i svima je bila ponuđena mogućnost odmora od završetka nagovora do početka svete mise, većina je prisutnih ostala u osobnoj molitvi i tihom slavljenju, s Ocem, u Njegovu domu. Program smo završili svetom misom i klanjanjem s našim don Tomislavom Lukačem, mladim salezijanskim svećenikom koji služi u našoj crkvi Svete Mati slobode na Jarunu.

Naša su srca bila puna, a već istu večer i jutro poslije putem društvenih mreža dobili smo more poruka poput: „Bilo je milosno, okrepljujuće, nadahnuto. Bogu hvala što ste dali svoje vrijeme za veću slavu Božju!“, „Predivno! Hvala vama i Tati na jučerašnjem danu!“, „Toliko lijepo da želiš da svi, a posebno mladi, to vide, čuju, dožive! Dođite nam češće u Istru!“ Mnogi su kupili knjigu Mateja Živkovića „Jedan na jedan s Bogom“, zapaljeni željom da prodube svoju osobnu svakodnevnu molitvu.

Radosni smo što naše poslanje donosi Boga drugima. Zahvalni smo svima koji su ugradili u to poslanje i podržali nas donacijom i drugom pomoći kako bismo pokrili troškove ovih duhovnih obnova. Već se sada radujemo svemu što nas čeka sljedeći vikend u Osijeku!

Instagram
Where to find us

Chapel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit sed do eiusmod tempor incididunt.
1€ = 7.53450 kn