top
Novosti Pjesme sa susreta: Upoznajte nas kakvi jesmo
Pjesme sa susreta: Upoznajte nas kakvi jesmo

Pjesme sa susreta: Upoznajte nas kakvi jesmo

Projektom Pjesme sa susreta željeli smo vam dočarati atmosferu s otvorenih susreta naše zajednice. Pjesme koje se na njima mogu čuti snimili smo u suradnji s kućnim molitvenim zajednicama.

 

Projekt kućnih molitvenih zajednica nastao je kao odgovor na poziv brojnih mladih povezanih s Božjom pobjedom da se češće okupljaju na intimniju molitvu i zajedništvo u manjim grupama.

Božja pobjeda želi pomoći u njihovu rastu i razvoju, kako bi se formirali u zdravu i zrelu kršćansku zajednicu. Članovi KMZ pripadaju široj obitelji zajednice, imaju svoje pratitelje, dolaze na seminare unutar „Božje pobjede“ i prolaze formaciju te se uključuju u služenje u radu zajednice. Saznajte više o kućnim molitvenim zajednicama ovdje.

 

Cijeli projekt Pjesme sa susreta ima i ekumensku notu jer je sniman u prostorima Upper Room (Gornja soba) koji pripadaju internacionalnoj nedenominacijskoj kršćanskoj zajednici.

 

Prva pjesma koju smo podijelili s vama u ovom obliku je Evo, ovdje je nešto više od Jone koju u izvornom obliku izvodi Duhovni kutak.

 

 

Nakon nje svjetlo dana ugledala je pjesma Najviše volim.

 

 

Uslijedila je pjesma Ispred bijele hostije, također posuđena od Duhovnog kutka.

 

Ljubav s Neba sišla je objavljena je neposredno nakon svetkovine Duhova.

 

Niz nastavljamo pjesmom Evo dajem sve.

 

Pratite naš YouTube kanal i seriju videa Pjesme sa susreta kako ne biste propustili i buduće pjesme koje ćemo snimati u ovom obliku.

Instagram
Where to find us

Chapel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit sed do eiusmod tempor incididunt.
1€ = 7.53450 kn