top
Kućne molitvene zajednice (KMZ)

Kućne molitvene zajednice (KMZ)

Projekt kućnih molitvenih zajednica nastao je kao odgovor na poziv brojnih mladih povezanih s Božjom pobjedom da se češće okupljaju na intimniju molitvu i zajedništvo u manjim grupama.

Božja pobjeda želi pomoći u njihovu rastu i razvoju, kako bi se formirali u zdravu i zrelu kršćansku zajednicu. Članovi KMZ pripadaju široj obitelji zajednice, imaju svoje pratitelje, dolaze na seminare unutar „Božje pobjede“ i prolaze formaciju te se uključuju u služenje u radu zajednice.

Angelus

KMZ Angelus nastala je iz ljetnih druženja s Postira - ekipom, stasala sudjelovanjem u svetoj misi, molitvom krunice, slavljenjem i zagovornom molitvom, a pretvorila se u zajednicu koja voli Boga iznad svega i raduje se palačinkama nakon susreta!

Bjelovar

Mala skupina prijateljica iz Bjelovara koja se uglavnom bavi zagovornom molitvom.

Bona Fide

Bona fide je kućna molitvena zajednica koje je Gospodin svojom providnošću spojio da u dobroj vjeri tragaju za Njim, vječnom Istinom. U njoj nas u duhu molitve i prijateljstva uči ljepoti zajedništva, služenja i ljubavi.

Carmel Dei - Božji vinograd

Kao sto svaki vinograd treba radnike kako bi ga obrađivali, tako i ovaj svijet treba ljude koji će moliti, voljeti i brinuti jedni o drugima. Trudimo se biti loze koje idu prema svome Trsu.

Filia Sion

Filia Sion je karizmatska ženska molitvena zajednica koja broji 14 stalnih članica s istim brojem pridruženih članica. Zajednica izvršava poslanje ozdravljenja ženskog identiteta žena, majki i djevojaka kroz postojanu molitvu i slavljenje na tjednim susretima u kripti Svete Mati Slobode.

Hosana

Hosana (hebr. pomozi `{`nam`}`, spasi `{`nas`}`) je kućna molitvena zajednica koju je Gospodin okupio kao odgovor na duboku čežnju za rastom u vjeri i glad za istinskim prijateljstvom, utemeljenim u Trojedinom Bogu Ocu, Sinu i Duhu Svetom. U ovoj zajednici muškarci i žene, Zagrepčani i Dalmatinci, introverti i ekstroverti jednodušno slave Gospodina, mole, pjevaju, plešu, igraju se, otkrivaju Božju volju, smiju se i trude se, uz Božju milost, kroz svaki susret, ostvarivati poziv na svetost.

Kćeri sionske

Zajednica je nastala prije 3 godine kao odgovor na poticaje današnjih članica. Trenutno smo naš četiri cure u zajednici. Termin susreta nam je utorkom u 20 sati, a zaštitnik zajednice nam je sv. Dominik Savio.

Otvoreno nebo

Dugogodišnje druženje nakon nedjeljne mise pretvorilo se u kućnu molitvenu zajednicu bliskih prijatelja. Zagovornom molitvom i otvorenim srcima nebo se otvara, a uz Marijinu pomoć i kroz sveto Pismo rastemo u odnosu s Bogom koji nas sve silno blagoslivlja.

Pobjeda Ljubavi

Pobjeda Ljubavi Ženska zajednica koja nadahnuće nalazi u biblijskim stihovima Pjesme na pjesmama, u ljubavi između Zaručnika i zaručnice. Mističan poziv na ljubav koji se tu krije osmišljava naš život, svakodnevnicu, poslanje i identitet. U intimnom odnosu s Kristom pa tako i cijelim Nebom pronalazimo svoju snagu i mir, ljubav sa sebe i druge, otvorenost za zajedništvo i služenje.

Presveti Otkupitelj

KMZ Presveti Otkupitelj postoji od 2016. godine, zaštitnik nam je sv. Alfons Maria de Liguori, a trenutno nas je 4 u zajednici. Sastajemo se jednom tjedno te zajedno slavimo Boga i razmatramo Božju riječ.

Rafa Adonai (Bog koji ozdravlja)

12 prijatelja koji su u želji da približe vlastita iskustva ljubavi Boga Oca počeli okupljanja i molitve 2013.godine, kroz mnoge blagoslove, što međusobnih brakova, djece, veza, prijateljstava, poslovnih obveza, nastavljaju sada svakodnevnim posvećivanjem taj žar rasplamsavati u zajednici i obiteljima kroz molitvu, slavljenje, zahvaljivanje, žrtvu, međusobnu obiteljsku pomoć i prihvaćanje radosti života na koji smo pozvani.

Sinovi Svjetla

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Žive vode

Žive vode zajednica je koju čini 8 djevojaka, oformljena 2017. godine. Jednom tjedno okupljamo se na zajedničku molitvu i slavljenje Gospodina.

Instagram
Where to find us

Chapel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit sed do eiusmod tempor incididunt.
1€ = 7.53450 kn