top
Image Alt

Upoznaj nas

Katolička karizmatska zajednica „Božja pobjeda“ osnovana je 2007. godine u župi Duha Svetoga (Jarun, Zagreb). Danas brojimo oko 70 aktivnih članova.

Dio smo Nacionalne službe zajedništva katoličke karizmatske obnove u Duhu Svetom Hrvatske, a time i CHARIS-a, međunarodne službe zajedništva s vatikanskim pontifikalnim pravom, koja djeluje u Vatikanu od 2019. godine.

Vizija zajednice je mlade ljude dovesti do susreta sa živom osobom Isusa Krista koji preobražava naše živote i koji je jedini Put, Istina i Život.

Pod duhovnim vodstvom don Damira Stojića, SDB, okupljamo se u zajedništvu, molitvi, sakramentima, slavljenju i klanjanju. Želimo služiti Gospodinu i Crkvi kroz molitvene susrete za mlade, formacijske seminare, večeri slavljenja Gospodina i duhovne obnove.

„Po prvi puta sam vidio
mlade koji imaju potrebu
evangelizirati.“

Don Damir Stojić

Duhovnik Božje pobjede

Božja pobjeda

Službe

Molitvena služba

Molitvenu službu zajednice čine članovi koji izraženim molitvenim karizmama prepoznaju Božji poziv služiti molitvom kako bi se izvršila i ostvarila Božja volja i vizija sa zajednicom. Sastoji se od zagovorne molitvene službe i animatorske molitvene službe.

Zagovorna molitvena služba služi kroz kontinuiran zagovor za potrebe članova, za duhovnika i vodstvo zajednice te za njezino djelovanje i projekte. Članovi animatorske molitvene službe služe tako da na molitvenim, otvorenim i evangelizacijskim susretima te duhovnim obnovama voditi (animirati) molitvu tijekom slavljenja i klanjanja.

Slavljenička služba

Slavljeničku službu čine članovi zajednice čija su srca posebno otvorena za slavljenje i za rast u tom milosnom daru primljenom od Gospodina. Slavljenička služba svojim karizmama i talentima sudjeluje u gotovo svakoj aktivnosti zajednice koja sadrži okupljanje na zajedništvo i molitvu.

Njeno primarno poslanje je širenje kulture slavljenja Gospodina kroz glazbeno animiranje molitvom pohvale na susretima zajednice, otvorenim i evangelizacijskim susretima, duhovnim obnovama, a posebno na projektu „Večer slavljenja“ u organizaciji zajednice.

SLUŽBA OZDRAVLJANJA

Služba za ozdravljanje je služba kojoj se mogu obratiti članovi zajednice, a sastoji se od pojedinaca koji osobama pomažu razgovorom, savjetovanjem, pojedinačnom molitvom i pružanjem potpore. Osim molitve i savjetovanja u budućnosti će nuditi mogućnost praćenja osobe kroz dulje vrijeme i duhovnog vodstva.

Pojedinačna molitva koju služba pruža može biti zagovornog karaktera, blagoslovna, karizmatska molitva za ozdravljenje i oslobođenje, molitva po unbound modelu.

Organizacijska služba

Organizacijska služba proučava sve aktivnosti zajednice, što je više od trideset redovnih i izvanrednih službi i projekata godišnje. Svojom karizmom članovi službe brinu o svim organizacijskim potrebama tih aktivnosti kako bi zajednica, koja je vrlo složeno tijelo, mogla što lakše i jednostavnije izvršavati svoju misiju.

O našem djelovanju

Novosti

BP Collection

Shop

Budi dio Pobjede

Podrži nas

Instagram
Where to find us

Chapel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit sed do eiusmod tempor incididunt.
1€ = 7.53450 kn