top
Novosti Molitva za ozdravljenje – „Svi koji se dotakoše, ozdraviše“
Molitva za ozdravljenje; Božja pobjeda; karizmatici

Molitva za ozdravljenje – „Svi koji se dotakoše, ozdraviše“

Ovaj četvrtak, 16.3.2023., na otvorenom susretu zajednice molilo se za fizička ozdravljenja. Bio je to prvi takav susret na kojem su članovi zajednice samostalno molili za ozdravljenja na ovakav način.

Susret je započeo slavljenjem, a nakon toga je slijedio nagovor Ante Bilavera, voditelja naše Službe ozdravljanja. Ante je kroz nagovor stvorio ozračje vjere koja je glavni preduvjet za ozdravljenje. Naglasio je kako auteritet za ozdravljenje proizlazi iz sakramenta krštenja i toga da smo ljubljena djeca Božja. „Postoji opasnost da se klerikaliziraju darovi koje smo dobili po krštenju i sakramentu potvrde.“, rekao je Ante. Sinoć su laici molili za ozdravljenja, što je nekima još uvijek čudno. No u Bibliji piše:

„ A ovi će znakovi pratiti one koji uzvjeruju: u Ime će moje izganjati zloduhe, novim će jezicima zboriti, zmije uzimati; i popiju li što smrtonosno, ne, neće im nauditi; na nemoćnike će ruke polagati, i bit će im dobro.“

(Mk 16,  17 – 18)

Nakon nagovora uslijedila je korporativna molitva u kojoj smo svi zajedno molili za ozdravljenje drugih. Zatim se dijelila riječ spoznaje za ozdravljenje te se na kraju individualno molilo za svakoga kome je molitva bila potrebna.

Crkva je bila ispunjena ljubavlju i vjerom i događala su se čudesa. Osobe koje su bolovale od išijasa, bolova u kralježnici, slaboće u nogama ozdravljale su i svjedočile javno svoje ozdravljenje. Osim fizičkih ozdravljenja za koje se molilo događala su se i nutarnja iscjeljenja. Isus je bio tamo i dijelio ono što je On htio. Vjerujemo da su mnogi nakon ove molitve bili bliže Isusu – bez čega molitva ne bi bila uspješna.

Ante je na susretu okupljene pozvao da grade svoju vjeru. Gradimo intiman odnos s Bogom, molimo, čitajmo Riječ Božju i borimo se za svoj odnos s Bogom.

Susret je završio klanjanjem pred Presvetim Oltarskim Sakramentom.

Pozivamo sve one koji nisu bili da dođu na idući ovakav susret, a one koji su bili i žele podijeliti svjedočanstvo s nama, pogotovo svjedočanstvo fizičkog ozdravljenja, da se jave na mailove:

[email protected] ili [email protected]

Hvala Ti Isuse na svim sinoćnjim ozdravljenjima i što nas toliko neizmjerno ljubiš! Amen!

 

Instagram
Where to find us

Chapel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit sed do eiusmod tempor incididunt.
1€ = 7.53450 kn