top
Novosti #7 BP PODCAST: ŽENSKA STRANA PRIČE
#7 BP PODCAST: ŽENSKA STRANA PRIČE

#7 BP PODCAST: ŽENSKA STRANA PRIČE

Mjesec dana kasnije, isti kauč i bolje polovice. Nova epizoda podcasta, kako je naš Marin na samom početku rekao – drugo poluvrijeme tekme u kojemu slušamo supruge gostiju iz muške strane priče – Katarinu Krvavicu, Tenu Burum i Anicu Gagulu. Ženska strana priče donosi iskrene i otvorene doživljaje triju žena, supruga i majki.

One nam hrabro i bez pretjeranog uljepšavanja progovaraju o temama odnosa, komunikacije, predbračne čistoće, čistoće u braku. Također, otvoreno razgovaraju o seksualnosti, koja pitanja o tome postaviti svom dečku, zaručniku – naglašavaju važnost otvorene komunikacije o bračnom činu.

Što to znači da je ljubav odluka i koje teme je potrebno iskomunicirati prije nego stupite u brak s drugom osobom? Kako neke stvari doživljavaju žene, a kako muškarci? Mnoga druga pitanja koja prolaze glavom puno žena i muškaraca svoje odgovore pronašla su u ovome podcastu.

Ali to nije sve, uz ovaj podcast, specijalno dobivate i preporuke za tri knjige koje sa sigurnošću znamo da mogu puno pomoći u vezi, zarukama, ali i braku.

Stoga si pripremite papir za bilješke i poslušajte našu sedmu epizodu podcasta, neka vam bude na poticaj i blagoslov!

P.S. Ženska strana priče traje kraće od epizode u kojoj su gostovali muškarci! 🙂

 

Instagram
Where to find us

Chapel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit sed do eiusmod tempor incididunt.
1€ = 7.53450 kn