top
Novosti Večer slavljenja s Božjom pobjedom 2020.: Pridružite nam se iz svog doma!

Večer slavljenja s Božjom pobjedom 2020.: Pridružite nam se iz svog doma!


Od ožujka živimo kulturu otkazivanja – život kao da je stavljen na pauzu i svi su planovi odgođeni do daljnjeg. Odgođena je bila i naša tradicionalna Večer slavljenja, događaj na kojemu smo s vama u zajedništvu davali hvalu i čast Gospodinu. U galeriji se možete prisjetiti kako nam je bilo prošlih godina. 


Ove godine planirali smo više Večeri slavljenja, željeli smo vam biti blizu i nismo htjeli dopustiti da epidemiološka situacija to onemogući. 

Hrvatski Katolički Radio nam je izišao u susret! Zahvaljujući njima, Večer slavljenja s Božjom pobjedom dolazi u vaše domove – na vaše radio prijemnike, mobitele! Bit će to Večer slavljenja u akustičnom aranžmanu u petak, 27. studenog od 20:00 na valovima HKRa. Pridružite nam se u slavljenju i putem društvenih mreža – pratite livestream na FB profilu Hrvatskog katoličkog radija.    


Raduje nas što ćemo i u ovim nesvakidašnjim okolnostima kada ne možemo fizički biti s puno ljudi u zajedništvu, ipak moći s vama slaviti Gospodina.  


Najavu Večeri slavljenja i više detalja o eventu možete pratiti u utorak, 24. studenog u 11:15 u emisiji Aktualno na HKRu.

Instagram
Where to find us

Chapel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit sed do eiusmod tempor incididunt.
1€ = 7.53450 kn