top
Novosti Evangelizacija Adventsko klanjanje, ispovijed i kuhano vino u Dubravi
Adventsko klanjanje, ispovijed i kuhano vino u Dubravi

Adventsko klanjanje, ispovijed i kuhano vino u Dubravi

Evangelizacija mladih jedno je od najvažnijih poslanja zajednice i dio njezina cjelokupnog identiteta. Želja nam je dijeliti s drugima ono što nam je Bog dao kako bi što više mladih doživjelo osobni susret sa živim Bogom. Prošli ponedjeljak smo tako na poziv fratara bili gosti u župi Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije u Dubravi. Desetak članova naše zajednice na čelu s duhovnikom, don Damirom Stojićem animiralo je klanjanje za mlade tijekom kojega je bila prilika za ispovijed.

Crkva u Dubravi je bila puna mladih. Započeli smo slavljenjem, a zatim je Don Damir je sve prisutne kratkim nagovorom podsjetio da je Isus u svome rodoslovlju, svojoj obitelji, imao mnogo grešnika. Ipak, svi su oni bili dio Njegove obitelji. Ne postoji grijeh koji Isus ne može oprostiti. Ne postoji život kojega On ne može okrenuti u blagoslov. Na nama je samo da se pokajemo.

Nakon nagovora, izložen je Presveti Oltarski Sakrament i usporedno s klanjanjem započela je i ispovijed. Mladima je na raspolaganju bilo petnaestak svećenika. Sat i pol proveli smo u molitvi i pokajanju.

Nakon pomirenja s Bogom, počastili smo se i družili uz kuhano vino. Kako nam je bilo pogledajte u galeriji.

Instagram
Where to find us

Chapel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit sed do eiusmod tempor incididunt.
1€ = 7.53450 kn