top
Novosti Memory, kape i planeri po vašoj mjeri
Memory, kape i planeri po vašoj mjeri

Memory, kape i planeri po vašoj mjeri

Kada vam netko spomene molitvenu zajednicu Božja pobjeda vjerojatno najprije pomislite na pjesme kojima vas zajednica duhovno obogaćuje. Međutim, zajednica već godinama ima svoj brend BP COLLECTION pod kojim možete pronaći razne proizvode poput kapa, planera, igara za djecu, ručnika, kišobrana…

Želimo vam predstaviti tri najnovija proizvoda zajednice: novi planer, Memory za djecu i kape za odrasle i veću djecu.

NOVI PLANER – „SVE ČINIM NOVO“

Zajednica je do sada imala već 3 izdanja planera, a novo četvrto izdanje planera je drugačije od svih. U planer smo uvrstili ono što su drugi istaknuli (a i mi prepoznali) da im je korisno ili potrebno pri planiranju. Koliko puta smo sami uvidjeli da nam planer treba tek od sredine godine i onda nismo znali gdje započeti pisati? Često smo sami pronalazili prostor za vođenje financija ili smo zapisivali citate koji bi nas ohrabrivali kroz godinu. Ovaj planer će vam sve to uvelike olakšati.

Novi planer Božje pobjede nije vremenski određen. Možete ga krenuti koristiti u bilo koje doba godine. Jedino što trebate napraviti je zaokružiti mjesec u kojem se nalazite i napisati datum u tom mjesecu ili tjednu.

Planer će vas također citatima iz Svetoga pisma podsjećati na početku svakog mjeseca i tjedna o vašem identitetu u Kristu.

„Ne znate li? Hram ste Božji i duh Božji prebiva u vama.“ (1 Kor 3, 16)

Planer sadrži prostor za financije koji je izvrsno raspoređen. Na početku mjeseca unosite iznos kojim raspolažete, zatim u posebno određeni prostor za to možete zapisati troškove, prihode, štednju i desetinu koju neki odvajaju za potrebe crkve te na kraju upisati stanje računa na kraju mjeseca. Uz ovakvu organizaciju vjerujemo da ćete puno bolje moći pratiti kretanje vašeg novca.

Na početku planera možete još upisati i godišnji cilj, mini ciljeve, akcijske planove, vaše talente ili motivaciju. Planer još sadrži prostor za zapisivanje osobne molitve, podsjetnika na devetnice te puno prostora za zapisivanje bilješki, ideja, poticaja, planova…

Osim što je dobro organiziran, planer je i vizualno privlačan i kompaktan.

Dostupan je u tri različite boje korica – roza, plava i zelena, na kojima je zlatnim slovima urezan  naziv „Evo sve činim novo“.

Vjerujemo da će ovaj planer prekinuti potragu za savršenim planerom.

 

IGRA MEMORY

Već od prije zajednica je mislila na naše najmanje koji su mogli slagati naše Puzzle. Nakon njih odlučili smo zabaviti malene kroz još jednu igru. Igra MEMORY novi je proizvod u našoj ponudi. Tema našeg prvog Memory-ja je sveta misa, a na karticama se nalaze ilustracije dijelova i sudionika mise. Znamo da djeca kroz igru najlakše uče, a uz ovu kutiju u kojoj se nalazi 20 parova originalnih autorskih ilustracija vaše će dijete naučiti kako se zovu pojedini dijelovi svete Mise, sudionici i određeni predmeti koje viđaju u crkvi za vrijeme svete Mise. Ujedno, igrom djeca uvježbavaju pamćenje i koncentraciju. Igru možete igrati sa svojom djecom, nećacima, susjedima, a mogu je zaigrati i odrasli.

 

KAPE

Ove godine izradili smo i nove BP kape sa statement natpisom na prednjoj strani – THERE IS MORE. Na stražnjoj strani kape se nalazi Jacquard etiketica s našim logom. Kape su jednostavne, moderne i dostupne u više boja – crvena, plava, zelena, siva i bež. Namijenjene su većoj djeci i odraslima.

 

 

Svi proizvodi dostupni su na webshopu Božje pobjede, a oni koji su u Zagrebu mogu ih kupiti u redu Božje pobjede u župi Svete Mati Slobode.

Kupovinom proizvoda podržavate daljnji rad zajednice, omogućavate snimanje spotova, pjesama, BP podcasta i svega onoga što mlade privlači Kristu.

Instagram
Where to find us

Chapel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit sed do eiusmod tempor incididunt.
1€ = 7.53450 kn