top
Novosti Multimedija Pjesmarica + download link

Pjesmarica + download link

Pjesmarica Božje pobjede besplatno je dostupna svima.

Karizmatska molitvena zajednica Božja pobjeda mnogima je najpoznatija po molitvi slavljenja, pjesmama koje dušu uzdižu Bogu. Upravo molitvom slavljenja započinje svaki otvoreni susret molitvene zajednice Božja pobjeda, kao i svaki evangelizacijski susret, a molitva slavljenja u središtu je i Večeri slavljenja kao trenutno najvećeg projekta zajednice.

YouTube kanal zajednice broji više desetaka tisuća pratitelja, što je potvrda da su ljudi žedni slavljenja Boga te da im naše svjedočanstvo i rad pomažu da molitva slavljenja bude dio njihove svakodnevice.

Kako bi učinili slavljenje Boga svojim pjesmama dostupnijim svima, članovi slavljeničke službe naše zajednice sastavili su pjesmaricu s notnim zapisima svih pjesama koje su studijski snimili. Pripremili su i video serijal Tutorijali o tome kako izvoditi ove pjesme na gitari te video serijal Pouke o slavljenju kojim voditelj slavljeničke službe zajednice, Petar Buljan te Ana Buljan i duhovnik zajednice, don Damir Stojić, poučavaju o ovom obliku molitve.

Pjesmarica sadrži notne zapise pjesama s nekoliko studijskih albuma

U pjesmarici se nalaze pjesme s albuma: “Ja jesam” (2012.), “Dođi” (2014.), “Adoramus Te” (2018.) uz dodatak dvije pjesme iz projekta “Acoustic” (2016.).

Notografiju i glazbenu redakturu pjesmarice radila je Barbara Bošnjak, grafičko oblikovanje Romana Bilaver, a fotografije u pjesmarici imaju potpis Luke Marušića. Svi su oni članovi zajednice, a pjesmarica je dar zajednice Crkvi iz zahvalnosti prema Bogu na daru ovih pjesama našoj zajednici.

Iako pjesmarica ne služi za službenu liturgijsku uporabu (za tu svrhu slavljenička služba preporučuje liturgijsku pjesmaricu Hrvatske biskupske konferencije), njen sadržaj je prikladan za susrete molitvenih zajednica, susrete mladih, duhovne obnove, seminare, hodočašća…

Ovim putem napominjemo da pjesmarica nije namijenjena za prodaju! Isključivo je evangelizacijski materijal i dio je poslanja slavljeničke službe naše zajednice. Možete je besplatno preuzeti ovdje

Kako možete podržati ovakve i slične projekte kao i evangelizacijsko djelovanje zajednice “Božja pobjeda”, pročitajte na linku.

Instagram
Where to find us

Chapel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit sed do eiusmod tempor incididunt.
1€ = 7.53450 kn