top
Novosti Glazba Poslušajte Petra Buljana u emisiji Šaljivi ton
Poslušajte Petra Buljana u emisiji Šaljivi ton

Poslušajte Petra Buljana u emisiji Šaljivi ton

Krajem siječnja naš Petar Buljan je s Alanom Hržicom, Vanessom Mioč, Grgurom Sesarom i Kornelijom Palić Papafavom gostovao u prvoj epizodi glazbene emisije Šaljivi ton. U ovoj emisiji ćete inače moći slušati vrhunsku duhovnu glazbu, svjedočanstva vjere izvođača, iskustva sa slavljeničkih koncerata, smiješne situacije koje im se događaju na putovanjima i nasmijati se šaljivim kvizovima i igrama koje moraju igrati.

Petar je tijekom emisije, između pjesama, kratko progovorio o slavljenju i rekao daje njegova najdraža definicija slavljenja ona koju nam daje Katekizam Katoličke Crkve – da je slavljenje sudjelovanje u blaženstvu u vjeri prije nego vidimo Gospodina u Slavi. Više o slavljenju možete saznati u našem serijalu Pouke u slavljenju kojega su pripremili Petar Buljan, Ana Buljan i don Damir Stojić.

U prepričavanju svojih prvih slavljenja, Alan je spomenuo jedan davni roštilj Božje pobjede na kojemu je on doživio iznimno snažno slavljenje koje je doprinijelo njegovom obraćenju. Kaže da je pomislio kako su ovi ljudi najbogatiji na svijetu. Pjesma koju su tada pjevali je bila Nek pada – ali u nastajanju, još nije bila puštena u javnost.

Cijelu emisiju Šaljivi ton možete poslušati na linku.

Instagram
Where to find us

Chapel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit sed do eiusmod tempor incididunt.
1€ = 7.53450 kn