top
Image Alt

Online projekti

Podržite djela koja Gospodin čini!

Online projekti

U skladu s vizijom Božje pobjede jest i online evangelizacija, pa tako na službenom YouTube kanalu, kao i na streaming servisima, možete pronaći više od 100 snimljenih pjesama, pouka i drugih sadržaja.

Ako doniraš za online projekte, postaješ jedan od onih koji najviše ulažu u vrhunsku audio i video produkciju naše online evangelizacije, koja za 2022./2023. sezonu iznosi skoro 200.000 kn. Pogledajte kako to izgleda:

Vašu donaciju možete uplatiti na još dva načina

Skeniranjem barkoda

Direktnom bankovnom transakcijom

Primatelj: Božja pobjeda
Banka: Privredna banka Zagreb d.d.
Broj računa (IBAN): HR2023400091110915067
SWIFT (BIC): PBZGHR2X
Opis plaćanja: Donacija web

 

Hvala Vam što ste otvorena srca, spremni podržati naš rad donacijom!

Božji blagoslov!

PJESME

Možda najprepoznatljivija karizma zajednice vidi se u slavljenju. Dosad je zajednica snimila 73 pjesme, od čega su 42 pjesme autorske. U ovom trenutku osam pjesama je prešlo milijun pogleda na Youtubeu, a još dvije će prijeći u narednim mjesecima.

BP podcast

BP podcast je zamišljen kao online projekt vrhunske kvalitete produkcije i vizualne dojmljivosti, u kojem ćemo velikom broju ljudi u formi otvorenog razgovora duljeg trajanja donijeti Radosnu vijest onako kako smo je sami upoznali – neposredno, zanimljivo, iskreno, sa žarom za dijeljenjem vlastitih iskustava, svjedočenjem i naviještanjem Isusa – koji je jedini Put, Istina i Život – i punine kršćanskog života.

Više Tebe

Više Tebe je molitveno-slavljenički serijal u trajanju od 30-ak minuta namijenjen svima onima koji žele prebivati u odnosu s Gospodinom kroz molitvu i slavljenje s nama. Mnogi koji ne mogu doći na naše molitvene susrete, kao i oni koji žele rasti u osobnoj molitvi, baš u ovom serijalu pronalaze ispunjenje svoje potrebe za molitvom i slavljenjem.

Upoznaj Duha Svetoga

Serijal od 12 kratkih online pouka i razmatranja o Duhu Svetome objavljen online ususret Pedesetnici 2022. O otajstvu Duha Svetoga, čiji izljev uvijek iznova iščekujemo u „gornjoj sobi“, u zajedništvu s Crkvom, govorili su duhovnik i članovi zajednice.

POUKE O SLAVLJENJU

Slavljenje je puno više od pjevanja pjesama – to je molitva u kojoj ulazimo u odnos sa živim Bogom. Donosimo vam nekoliko kratkih pouka naših članova o slavljenju – molitvi hvale i slave.

TUTORIALI

Želimo dijeliti ono što smo primili s vama. Stoga smo napravili serijal kratkih glazbenih savjeta i poduka kako svirati naše pjesme i kad ih koristiti u službi slavljenja. Nadamo se da će vam ovaj projekt pomoći u vašoj osobnoj molitvi, ili u vašoj službi koju imate u vašoj župi, zboru ili zajednici.

Instagram
Where to find us

Chapel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit sed do eiusmod tempor incididunt.
1€ = 7.53450 kn