top
Svjedočanstva Na poticaj iz svjedočanstva, okupili smo svoju kućnu molitvenu zajednicu

Na poticaj iz svjedočanstva, okupili smo svoju kućnu molitvenu zajednicu

Na vašoj zajednici sve mi je bilo odmah zanimljivo, novo i drugačije jer nikad nisam čula za karizmatske zajednice. Promijenio mi se život. Kroz slavljenje na vašim susretima, kroz vaše riječi i vaša svjedočanstva, kroz klanjanja, naučila sam puno toga, doživjela sam VELIKU Božju ljubav, sreću, oslobođenje, mir,… počela sam češće moliti, tražiti Boga i baš nekako u zadnje vrijeme jako čeznem za Njim jer znam da je samo On smisao života, želim sve raditi za Njega, živjeti u Njemu i za Njega, predati mu sve. Samo On mi daje nadu i snagu, i nekako kroz cijeli dan i u svemu vidim Njega. Stvarno se u svemu proslavlja u mom životu, toliko je učinio za mene, predivne su Njegova providnost i ljubav koje me svaki dan iznenađuju 🙂 (baš imam puno situacija u životu u kojima me iznenadio i okrenuo sve na dobro, ma čak i neke “sitnice”).

Zato bih vam htjela zahvaliti na svemu, na svakom svjedočanstvu, osobito na nekoliko zadnjih, na primjer o Africi, o Bogu Ocu, svjedočanstvo vašeg člana Ante, svjedočanstva o predbračnoj čistoći, svjedočanstva o kućnim molitvenim zajednicama (stvarno je divno vaše zajedništvo i vidi se koliko ste sretni i ispunjeni).

P.S. Vođeni vašim svjedočanstvom, moje 2 prijateljice, 1 prijatelj i ja smo se okupili također na kućnu molitvu i molimo zajedno svaki tjedan 🙂

Instagram
Where to find us

Chapel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit sed do eiusmod tempor incididunt.
1€ = 7.53450 kn