top
Novosti Otvoreni susret: Zazovi me i odazvat ću ti se
Otvoreni susret: Zazovi me i odazvat ću ti se

Otvoreni susret: Zazovi me i odazvat ću ti se

Na drugom otvorenom susretu zajednice u ovoj akademskoj godini pod nazivom Zazovi me i odazvat ću ti se svoje svjedočanstvo je podijelio član naše zajednice Mihovil Pintarić.

Mihovil je mladima ispričao kako je od tradicionalnog katolika koji je na mise išao radi nagovaranja roditelja, postao aktivni član Crkve. Svoje svjedočanstvo započeo je pričom o eksperimentiranju s marihuanom sa grupom prijatelja koje je u njegovom slučaju dovelo do jakih halucinacija s kojima se borio tog dana.

Na nagovor prijatelja otišao je na ljetni kamp u Postiri gdje je otkrio kako mladi katolici nisu ništa drukčiji od svojih vršnjaka. U sklopu programa kampa sudjelovao je na zagovornoj molitvi koja mu je promijenila život. Nakon povratka s Postira vratio se u Zagreb, pridružio ministrantima i oratoriju na Župi te se uključio u formaciju unutar naše zajednice čiji je aktivni član nešto više od godinu dana.

Na kraju svog svjedočanstva Mihovil je još jednom istaknuo kako obraćenje i aktivan vjernički život nisu stalni zanos i leptirići nego konstantna molitva i borba koja nastupa nakon spoznaje pravog puta. A kako bi ustrajali na tome putu, kako MIhovil navodi samo je potrebna ispovijed, molitva i vjera jer „Što god ištete od moga Oca, dat će vam se.” Na nama je samo da vjerujemo.

U galeriji fotografija pogledajte kako nam je bilo…

 

Instagram
Where to find us

Chapel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit sed do eiusmod tempor incididunt.
1€ = 7.53450 kn